CARREFOURSA BURSA SAS

CarrefourSA Bursa SAS alanlarının yeni tasarımı, bodrum katında yeni ve cazip bir alışveriş alanı oluşturmayı ve alışveriş deneyimini bu kata getirmeyi amaçladı. Yeni tasarımı ile aynı zamanda çevredeki otopark alanlarıyla ticari açıdan daha çok algılanan bir arabirimin oluşturulması sağlandı. Bunun için her SAS girişinde ayrı bir renk planı uygulandı, böylece ziyaretçilere sunulan görsel yönlendirmeler arttırıldı. 

SAS alanlarının iç kısmında kullanılan materyallerle, hem zemine hem de mağaza vitrinleri ve tavanlara doğal taşların ve seramiğin karışımıyla kaliteli bir görünüm verildi.

Bu alanların kavisli ve akıcı tasarımı, hem alışveriş merkezine konforlu ve karşılayıcı bir giriş kazandırdı, hem de üstteki mağaza katlarıyla doğrudan görsel bir bağlantı oluşturdu.

Özel mobilyalar ve yol gösterme unsurları da tasarlanarak ziyaretçilerin deneyimi daha da geliştirildi, böylece CarrefourSA Bursa’ AVM’de yüksek beğeni kazanan bir genişleme meydana geldi.